Borås mysigaste lilla skönhetssalong

Smith’s Beauty i Borås startades hösten 2012 utav Emma Smith som drömde om en renodlad skönhetssalong.

Åren har gått och Smith’s Beauty är idag en etablerad skönhetssalong som specialiserar sig på ögonfransförlängning.
Vi erbjuder självklart andra behandlingar, läs mer om dem HÄR
Salongen ligger mitt i centrala Borås ovanför Guldfynd.
Vi ligger på andra våning utan egen ingång så chansen finns att du missat oss, men vi har legat på samma adress sedan start och ni är hjärtligt välkomna till Västerlånggatan 30-32

Våra öppetider är:
Måndag- Fredag: 09-19
Lördag: 10-16
Söndag: stängt
Vi finns till för dig på obekväma tider, behöver du boka en senare kvällstid på vardagar och helger så ring så löser vi det.

Smiths Beauty 

Tel. 033-29 34 34
smithsbeauty@hotmail.com

Emma Smith

Jag är färdigutbildad frisör från gymnasiet men efter jobbat en tid efter skolan som frisör valde jag att enbart jobba med vissa delar inom hår som uppsättningar, styling och hårförlängning (extensions).
Jag älskar att jobba med fransar och 90 % av min tid på salongen spenderar jag med fransförlängning, resultaten man kan skapa är enastående.
Jag har alltid haft en kärlek till form och design, på min fritid målar jag stora tavlor med mycket färg.
– Som person är jag väldigt öppen och positiv och älskar att möta nya människor.
Jag lägger stor vikt på utbildningar inom mitt yrke, det finns inget mer fascinerande för mig än att lära mig mer och utvecklas som stylist men även som person.

Joeline Ottosson

Jag började på Smith’s Beauty i september 2016 och mitt första år här på salongen har gått fantastisk bra. Jag gick ut frisörlinjen från Almås 2013 och var sedan verksam som frisör och fransstylist på salong 34 i Göteborg ända tills jag började här hos Emma.
Jag kommer att specialisera mig på ögonfransförlängning, men kommer även att vara bokningsbar med hårförlängning, alla tekniker och 3D bryn/microblading. Jag är en jordnära tjej som älskar djur och brinner för mina tre hundar Molly, Mischa och Milo.

Rimma Nechai

Jag kom till Sverige från Ukraina strax innan jag fyllde 18 år.

Min dröm om att arbeta med naglar uppkom när min dåvarande nagel tjej flyttade till sitt hemland, när jag sen inte kunde hitta någon ny som jag blev nöjd med så började jag göra mina egna naglar och andras.
Jag hittade glädjen i naglar och beslutade mig för att utbilda mig på riktigt och valde en fantastisk utbildning i Göteborg, Lilly Nails.
Jag brinner otroligt mycket för snygga designer och detaljrika naglar, jag är en perfektionist så jag är väldigt noga.
Hos mig får du perfekta naglar. Det bästa med att arbeta med naglar är variationen, att alltid få göra nya designer och träffa nya människor.